Administration

Administration af handel på denne side varetages af Gudenåkomitéens Sekretariat. Kontaktinformation findes på www.gudenaakomiteen.dk

 

Betaling

I online-shoppen kan der betales med Dankort, Visa Dankort og eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. Gudenåkomitéen anvender QuickPay til at gennemføre betalingstransaktioner. Brug af Dankort og kreditkort er derfor sikker og godkendt af NETS.

Ved betaling på hjemmeside har Gudenåkomitéen ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. De håndteres udelukkende af QuickPay. Betalingen sker via en sikker forbindelse (SSL). Oplysningerne, som indtastes, bliver krypteret og kunden er den eneste, der kan læse oplysningerne. Ved betaling reserveres betalingen indtil handlen er godkendt af administrationen.

Betalingen trækkes fra din konto når du trykker på ”gennemfør betaling”.

 

Pris og gyldighed

Gebyret for registrering af gæstefartøjer til sejlads startende på strækningen Tørring-Klostermølle er på 75 DKR årligt og registreringen er gyldig i 5 dage fra selvvalgt startdato.

 

Leveringsomkostninger

Gæsteregistreringen kan printes direkte efter købet eller senere, idét gæstenummeret fremsendes til købes oplyste e-mailadresse. Bortkommer mailen med gæsteregistreringen eller har du ingen e-mail kan Gudenåkomitéens Sekretariat genfremsende gæstenummeret elektronisk. Kontaktinformation findes på www.gudenaakomiteen.dk.

 

Levering

Handel, der er godkendt af administrationen, leveres snarest og inden 8 dage.

 

Fortrydelsesret

Kunden har normalt fortrydelsesret ved handel over internettet i henhold til Fjernsalgsdirektivet og Forbrugeraftaleloven. Det indebærer at borgeren kan levere det bestilte produkt retur inden 14 dage uden begrundelse, med mindre det drejer sig om et produkt der er tilpasset den enkelte kunde. Da gæstenumre er datoafhængige kan de IKKE leveres tilbage til Gudenåkomitéen.

 

Ansvar

Gudenåkomitéen har ikke erstatningsansvar ved bortkomst, tyveri eller lignende.
Gudenåkomitéen påtager sig ikke ansvar for eventuelle forsinkelser, indirekte skader og fejl medmindre disse er begået med forsæt eller grov uagtsomhed.

Såfremt man modtager en "beskadiget vare" købt via  denne hjemmeside skal man omgående rette henvendelse til Gudenåkomitéens sekretariat. Kontaktinformation findes på www.gudenaakomiteen.dk

 

 

TRYK PÅ LOGOET ALLER ØVERST TIL VENSTRE FOR AT KOMME TILBAGE TIL SIDEN HVOR DU KAN KØBE GÆSTEMÆRKET